MAD
Til aftensmad havde vi ingen ide om hvad vi skulle spise. Troede slet ikke vi skulle ende med at spise så dejligt og fint! Vi lavede tomatsovs med muslinger. Vi burde have fettucini til men det havde vi ikke. Så det blev almindelig spaghetti. Lidt trist med alm. spaghetti, men det fungerer fint når man er sulten!
(Foto: Maria Lim).
Ingredienser:
4 stykker forårsløg.
2 små rødløg.
2 hvidløg.
1 tomatdåse.
2 spk. Tomatpure.
Salt
Oregano
Basilikum.
Fettucini eller spaghetti.
Skær rødløg, forårsløg og 1 hvidløg i små stykker.
Svits i rapsolie.
Hæld 1 tomatdåse i og pres 1 hvidløg i.
Lad det koge op..
Rens muslingerne i koldt vand og hæld det i blandingen.
Oregano og basilikum puttes i og smagssættes med salt.
Til sidst hældes tomatpure' i.
Lad det simre i 5-10 min. på lav varme.
Og finito...